Rahsia tarikh lahir lelaki berdasarkan bintang

LEO 9 (24 JULAI - 23 OGOS)

  • Orangnya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayanginya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego...(jejaka leo memang gitu).
  • Tips utk memikat: sebagai perempuan, haruslah menunjukkan kewanitaan yg selembut-lembutnya. Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
  • WARNING: Jgn.. saya ulangi.. JGN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan org lain.. mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajuk, balik bilang mak.

VIRGO ( 24 OGOS - 23 SEPTEMBER )

  • Orangnya: pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.
  • Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh, sofisticated, simple, jgn banyak cakap..(cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gaya yang manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran..(virgo ceng'eng.. kuat merajuk)
  • WARNING: Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming".. virgo ini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama dia.

LIBRA ( 24 SEPTEMBER - 23 OKTOBER )

  • Orangnya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal.
  • Tips utk memikat: Senang aje.. Libra suka perempuan yg ceria, happy go lucky.. SO be urself!
  • WARNING: So bila nak date.. pakai lah make-up yg sederhana.. tapi jgn lupa cover-up pimple jika ada.. a big turn off for Libra pasal diorang ingat diorang nie semua hensem.

SCORPIO ( 24 OKTOBER - 23 NOVEMBER )

  • Orangnya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
  • Tips utk memikat: Sentiasa menghargainya.. nak bergayut di telefon berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tak suka berkongsi perempuannya dgn org lain.
  • WARNING: Buat pilihan yg betul bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio...(jgn kata guek tak kasi warning).

SAGITARIUS ( 23 NOVEMBER - 21 DISEMBER )

  • Orangnya: Fu.. yoh.. siapa dpt memang untung... Sagitarius org nya happy aje.. suka (bergembira tepok tangan sama2.. la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous.
  • Tips utk memikat: Sentiasa ada kan plan bila nak keluar.. tengok wayang ke? canoeing ke? anything asal kan jgn membosan kan...
  • WARNING: Jgn "u plan.. i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

CAPRICORN ( 22 DISEMBER - 20 JANUARI )

  • Orangnya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorg yg sukar nak meluahkan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda.
  • Tips utk memikat: COOL aje sis.. nak tekel mereka bukan mudah.. jgn give in selalu.. ajar sikit.. mereka jual mahal.. kita jual lagi mahal!
  • WARNING: Macam layang2 putus tali.. jual mahal.. mahal jugak sis.. jgn mahal sampai terputus tali.. melepas lah kau nanti...

AQUARIUS ( 21 JANUARI - 19 FEBRUARI )

  • Orangnya: Pijak semut tak mati..
  • Tips utk memikat: Kacang aje.. sentiasa berpakaian cantik, glamer.. comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u.
  • WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org.. so sbelum dia tinggalkan kita.. kita blah dulu..huhu..

PISCES ( 20 FEBRUARI - 20 MAC )

  • Orangnya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..
  • Tips utk memikat: Kasi jer belacan...
  • WARNING: Diorang tak suka macam belacan!

ARIES ( 21 MAC - 20 APRIL )

  • Orangnya: Anak mak! smart mamat intelligent.
  • Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib.. sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya..
  • WARNING: Jika anda betul anda rasa aries ini pilihan anda, pilihlah. Kalau tidak, jgnlah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

TAURUS ( 21 APRIL - 21 MEI )

  • Orangnya: Mencabar. Garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri...
  • Tips utk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu yg mencabar, let him find out the real u..
  • WARNING: Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang... kesian takde orang lain layan...

GEMINI ( 22 MEI - 21 JUN )

  • Orangnya: Gemuk?! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jgn harap anda nak menang.. dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasannya.
  • Tips utk memikat: Sabar aje lah.. be patient. Sebagai perempuan, mengalah lah sikit.. lambat laun hati nya akan lembut jugak.. Lelaki Gemini nie suka pada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.
  • WARNING: Jgn bersikap terlalu kasar dgn nya.. kalau dah tak tahan dgn mereka.. blah aje jgn banyak cakap.. mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.

CANCER ( 22 JUN - 23 JULAI )

  • Orangnya: Segak, Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati-hati ya)
  • Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya... nanti habis duit dikebas.
  • WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi..sindri mau ingat ler..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Tanpa Nama berkata...

ada betulnya...aku setuju jgak penyataan 2.....sbb ape yg dnyatakan banyak p'samaan ngan pakwe aku.....huhuhuhuhu...nasib la aku???????????????????????????

Tanpa Nama berkata...

org 12 jan mmg degil...ahahaha~~

Tanpa Nama berkata...

memg betul la..org gemini mmg mcm 2..gemuk,ego,panass baran...pakwe ak mcm 2lah..bila la nk brubah..huummmm...baek2,tp yg pnas baran dan selalu nk menang tu yg buat ak xthan..sabar je la...

Tanpa Nama berkata...

mmng towl pown...agak ngadew2 ikit n choosy...pastu uckew kap sowg2..hahhhaaaaaahhhaaa......

Hamba ALLAH berkata...

Salam..

Manusia itu bergantung kepada usahanya..

'Analisa tarikh lahir' itu haram dalam Islam..

Sekadar perkongsian


Sila rujuk :
http://zaharuddin.net/soal-jawab-a-isu-pilihan/905-analisa-tarikh-lahir-tahu-masadepan.html

http://drmaza.com/home/?p=1135


dan video berikut-

Rahsia Tarikh Lahir : Teori Karut Dari Pakar Motivasi (Dr Asri) :
http://www.youtube.com/watch?v=MG2GcIhm6ao

Ramalan Tarikh Lahir / Tilik Nasib / Horoskop (Ust Azhar Idrus) :
http://www.youtube.com/watch?v=vgUXhVHgHv0

Ulasan Mengenai Rahsia Tarikh Lahir (Dr Asri) :
http://www.youtube.com/watch?v=whGDZ_IgXzU
http://www.youtube.com/watch?v=P087c6EirFA (Ada muzik)


Rahsia Tarikh Lahir (Ustaz Mohd Kazim Elias) :
http://www.youtube.com/watch?v=3eJleB0rtS8


Tarikh Kematian Ikut Tarikh Lahir (Ust Azhar Idrus) :
http://www.youtube.com/watch?v=KZSjYtbcxnA


BASMALAH-20120421 (Dr Asri) :
http://www.youtube.com/watch?v=lk_BGZVQtDE




Terima kasih.

Wassalam.